31/8/08

Το τέλος ενός κύκλου!


Πιστεύετε οτι το κάθε τι κάνει τον κύκλο του;; Εγώ το πιστεύω. Πιστεύω πως όλα, μα όλα, χρειάζονται τον χρόνο τους και μέσα σ' αυτόν τον χρόνο διαγράφουν έναν κύκλο. Τον δικό τους κύκλο.
Άλλοτε είναι μεγάλος και παίρνει πολύ χρόνο, άλλοτε είναι μικρός και δεν καταλαβαίνουμε καν οτι υπήρξε αλλά πάντα, πάντα, σχηματίζουν τους κύκλους τους, τα πάντα. Ακόμα και οι φοβίες. Ιδίως οι φοβίες.

Φοβίες του τύπου "πως θα κυλίσει τώρα η καινούρια χρονιά που ξεκινάει;;", ας πούμε. Και ναι, σας βεβαιώ, ο κύκλος αυτής της φοβίας χρειάστηκε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 12 ολόκληρες μέρες για να σχηματιστεί!

Στη 13η μέρα λοιπόν (που βρισκόμαστε τώρα), και αφού βρίσκω τον εαυτό μου αρκετά ήρεμο ώστε να προχωρήσει στην ιδέα του "από αύριο ξεκινάει η νέα σεζόν", λέω να μην συνεχίσω να πελαγώνω, ούτε με την εξεταστική, ούτε με τη σχολή, ούτε με όοοοολα τα υπόλοιπα (που βαριέμαι να κάτσω να γράψω τώρα και ούτε και θέλω να σας ενημερώσω περί αυτών)!!

Άλλωστε, "η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα", όπως λέει και ο γνωστός Nazim Hikmet! (που δηλ. εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά όποιος κι αν είναι καλά τα λέει!)

Άντε λοιπόν να ξεκινήσει κι αυτή η χρονιά, να δούμε τι θα καταλάβει!......

5 σχόλια:

Το Ψωλικό Εξπρές είπε...

με το καλό λοιπόν.... κι αν κλείσει για πάντα ένας κύκλος μένουμε με την αγωνία τετραγωνισμού του:-);-)


σε χαιρετω!

Paris Kapralos είπε...

O Nâzım Hikmet είναι ο σημαντικότερος ποιητής της σύγχρονης Τουρκίας. Αν θέλεις περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Nazim_Hikmet

------
Darkly Noon [Art of Life]
http://darkly-noon.spaces.live.com

HLN-V είπε...

@Anypopti: lol όμως! Άστον κλεισμένο, άστον τώρα που έκλεισε και τέλειωσε, να μην μας ξανάρθει (ούτε ως κύκλος, ούτε ως τετράγωνο, ούτε ως ρόμβος) δε χρειάζεται!!

@Paris: Ναι, το διάβασα, και όοοοχι, δεν με παίρνει να αρχίσω ποίηση τώρα!! Σε λιγότερο από δύο βδομάδες όμως θα σε συμβουλευτώ για πολλά πραγματάκια περί διαβάσματος -όχι απαραίτητα ποιημάτων!

Τελικά θα είναι μία και γ@μώ τις χρονιές αυτή, ιδίως αν προλάβω όοοολα αυτά που έχω στο μυαλό μου να κάνω!!....

:):)

Ανώνυμος είπε...

xax
nai exeis dikaio....
perimenonatw to telow, t arxh kai th mesh ka8e kykloy........

HLN-V είπε...

Κάποιοι κύκλοι είναι πολύ όμορφοι, σε όλες τις φάσεις τους. Κάποιοι άλλοι όμως είναι καλύτεροι στο τέλος τους, όταν έχεις ξεκαθαρίσει τα πράγματα και προχωράς για τον επόμενο!...


Φιλιά!χχχ